Tanssikoulu Wisio

Visio on jotakin, jonka yksilö haluaa saavuttaa ja joka innostaa häntä. Visiota voidaan kutsua myös unelmaksi. TanssiWisio on Anne-Riinan sawolainen tanssiunelma. Tanssikoulu Wisio haluaa herättää ihmisten tanssi-innostuksen ja opastaa tanssinoppimisen loputtomalla polulla.

Tanssikoulu Wisio opettajat

Tanssinopetusta nuorekkaalla otteella

Ammattitaitoisesti, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa!

Meille tärkeintä on oppilas ja hänen kehittyminen. Viihtyisät tanssitunnit luovat otollisen maaperän tanssin oppimiselle.

Tanssikoulun opettajat kehittävät omaa osaamistaan koko ajan ja haluavat olla aallonharjalla tarjoamassa uusia tuulia myös oppilailleen.

Tule, viihdy ja ylläty!

Kuopio Varkaus Riistavesi Tilaustunnit Viikonlopputapahtumat

Keitä me olemme?

Ihmiset Wision takana

Anne-Riina Hurskainen

Perustaja, Tanssinopettaja

Anne-Riina, tanssinopettaja AMK, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, on nainen Tanssikoulu Wision takana.

Pitkäaikainen haave omasta tanssikoulusta on nyt totta ja Kuopioon saadaan Wision myötä uusi raikas tuulahdus paritanssirintamalle.

Anne-Riina on tanssinut paritansseja pikkutytöstä asti.  Akateeminen ura vei välissä nuoren naisen mukanaan ja tanssiminen unohtui hetkeksi. Koko ajan kuitenkin tuntui että jokin palanen elämästä puuttuu. Yhtenä kesänä lavatanssit imaisivat tytön sellaiseen huumaan, että tanssikilometrejä tuli lukematon määrä niin Volvoon kuin tyttöönkin. Paritanssin taika oli niin mukaansatempaavaa, että Anne-Riina haki opiskelemaan Oulun ammattikorkeakouluun tanssinopettajaksi vuonna 2012. Heti valmistumisen jälkeen Anne-Riina muutti Turkuun ja onkin valmistumisesta asti tehnyt täysipäiväisesti paritanssinopetusta.

Anne-Riinan utelias ja avoin luonne ajaa koko ajan kehittämään sekä omaa että oppilaidensa tanssijuutta eteenpäin. Anne-Riinan opetus on, savolaisuudesta huolimatta, selkeää,  iloista ja innostavaa! Tunneilla pyritään löytämään yhteys parin ja musiikin välille sekä otetaan huomioon oma tanssitekniikka ja myös muut ihmiset tanssilattialla.

”Anne-Riina on aina iloinen, kannustava ja erittäin ammattitaitoinen tanssinopettaja. On hieno, että hän tulee opastamaan myös henkilökohtaisesti ja osaa aina antaa rakentavaa palautetta!”

Tapani tanssiopettaja

Tapani Hasa

Tanssinopettaja

Mikä saa lappilaisen erämiehen tanssimaan?

Lapsesta asti liikunnallisen Tapanin tanssiura lähti liikkeelle vasta aikuisiällä korkeakoululiikunnan paritanssikurssilta. Ensimmäinen kerta lavatansseissa taisi olla Kuopiossa Anne-Riinan painostamana, mutta taidot riittivät vain valssille tulevan anopin kanssa. Siitä se sitten varsinainen opettelu alkoi ensin Oulussa Tanssikoulu Jari Aaltosen tanssikursseilla, josta tie vei mm. Halloween leirille, Tanssi Starttiin ja lopulta Valasrannan tanssileirille. Monenlaisten harrastusten parissa aikaa tanssimiselle oli välillä haastava löytää, lukuunottamatta intensiivisiä leirijaksoja.

West coast swing kuitenkin tempaisi miehen mukaansa ja 2013 lähtien Tapani on kiertänyt Eurooppaa Westin parissa ja kehittyminen tanssijana on hyvässä vauhdissa tanssin oppimisen loputtomalla polulla.

Kausi 2016-2017 vierähti Anne-Riinan opeparina Turun viikkotunneilla ja leireillä. Nyt ensimmäinen vuosi Tanssikoulu Wision parissa lähestyy loppua, mutta olihan meillä mukavaa! Kevät 2019 starttaa viikolla 2 uutta intoa puhkuen!

Tapanille paritansseissa tärkeimmät motiivit ovat ilo ja hauskuus. Tämän miehen seurassa voi harvoin olla vakavalla mielellä. Erityisesti rock n’ swing -lajit ja parin välinen vienti-seuraaminen ovat Tapanin vahvuuksia. Tapani on helposti lähestyttävä ja avulias persoona, jolta ei huumoria puutu!

Asiakkaiden palautteita

Mitä ihmiset sanovat meistä?

"Iloinen, pirteä ja selkeä opetustyyli. Osaatte huomioida porukan tason ja myös kokeneemmat saavat perustunneilta aina jotain uutta mukaansa."
"Opettajien loputon energia ja innostus vie mukanaan. Selkeää ja yksinkertaista opetusta."
"Intensiivisyys ja mukanaolo luovat oppitunnista viihtyisän. Hyviä musiikkikappaleita ja niihin viilattua opetusta. Oma tanssi sai teidän ansioista aivan uuden ulottuvuuden."
"Tunneilla on sopivasti ”pilkettä silmäkulmassa” ja viihtyvyys taattu."
"Anne-Riina on aina iloinen, kannustava ja erittäin ammattitaitoinen tanssinopettaja. On hieno, että hän tulee opastamaan myös henkilökohtaisesti ja osaa aina antaa rakentavaa palautetta!"
"Anne-Riina on loistava opettaja, saa mahdottomalta tuntuvan muuttumaan mahdolliseksi! Selkeä ilmaisu, hyvä huumori!"
"Olemuksesi on iloinen ja innostava. Opetustyylisi sopivan pehmeä näin epävarmallekin harjoittelijalle. Tuntisi ovat saaneet minut innostumaan ihan hurjasti tanssista!"

Kuvia

Tervetuloa mukaan!