Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löytänyt täältä vastausta, niin ota ihmeessä yhteyttä!

Ehdottomasti! Vihreät eli perusteet –tunnit ovat sinulle. Perusteet tunnit lähtevät liikkeelle siitä oletuksesta, että osaat kävellä.

Sellaisissa, joissa sinulla on mukava liikkua! Vaatetus voi olla esimerkiksi colleget, hame, farkut, verkkarit tai juhlavammat vaatteet – oman persoonan mukaan.

Kenkien on hyvä olla mukavat ja sellaiset, jotka pysyvät hyvin jalassa sekä ovat tarkoitettu sisäliikkumiseen.  Tahmeat, mustalla kumipohjalla tai kovin korealla korolla varustetut kengät eivät ole paras vaihtoehto.

Kyllä! Tunneilla toimii parinvaihto ja tanssitunneilla käy paljon miehiä ja naisia ilman omaa paria, joten pääset varmasti tanssimaan.

Kaikilla tunneillamme on käytössä parinvaihto, johon toivomme kaikkien osallistuvan. Parinvaihdossa pääset tanssimaan kaikkien paikalla olevien naisten/miesten kanssa.

Kokemustemme mukaan parinvaihto nopeuttaa oppimista huomattavasti ja mikä parasta – samalla tutustut isoon joukkoon uusia mukavia ihmisiä!

Mikäli et kuitenkaan halua osallistua parinvaihtoon, voit halutessasi tanssia myös oman parisi kanssa. Huomioi, että tanssiessasi vain oman parisi kanssa, opit helposti myös hänen virheensä. Tästä syystä suosittelemme ainakin kokeilemaan parinvaihtoa.

Kyllä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Smartum liikunta- tai kulttuuriseteli, Tyky -seteli ja Tyky -online, ePassi (sporttipassi), Eazybreak sekä Edenred (Ticket Duo).

Tilaustunti voi olla yksityistunti 1-2 henkilölle tai suuremmalle ryhmälle. Yksityistunnit ovat joustava, yksilöllinen ja nopea tapa oppia tanssimaan. Yksityistunneille voit tulla yksin tai parin kanssa.

Opetus sopii kaikentasoisille tanssijoille ja opetus etenee aina asiakkaan toiveiden ja oppimistahdin mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhdessä aika yksityiseen opetukseen! Anne-Riina: 0443813679, anne-riina@tanssiwisio.fi

Lisäksi voit tilata meidät esimerkiksi juhliin, pikkujouluihin tai yritysten työhyvinvointipäiviin. Voimme räätälöidä juuri teidän aikatauluun sopivan hauskan tanssitunnin!

  • Tunnin kesto on noin 50 minuuttia ja tuntien välillä on juomatauko.
  • Paritanssitunnit ovat kertaluontoisia, jokainen on oma kokonaisuutensa. Voit valita sinulle sopivan lajin ja tason.
  • TanssiWisio Oy ei ole vakuuttanut oppilaitaan, suosittelemme kaikille vapaa- ajan vakuutusta.
  • Löytötavaroita voit kysellä seuraavalla tunnilla.
  • Video- ja valokuvaus ovat kiellettyjä opetuksen ja opettajien tanssin aikana.

Kuopion tunneille on mahdollista ostaa 10 -kortti, joka oikeuttaa osallistumaan tanssikoulumme kymmenelle tanssitunnille juuri silloin kun itse haluat. 10 -korttia ei voi käyttää tanssileirien tanssitunneille.

Keskiviikkoisin tanssitaan Kylpylähotelli Rauhalahden liikuntasalissa. Tullessasi Rauhalahden respaan, löydät opasteet alakerran liikuntasaliin.

Sunnuntaisin tanssitaan estradin puolella eli itse tanssisalissa!

Kanta-asiakaskortti syyskaudella 2019 sisältää seuraavat edut:

-Perusteet -tunnit maksutta!!!
-Alennushinnat Tanssikoulu Wision viikkotunneille (syksy 2019)
-Alennushinta 10 -kortista
-Tanssipuodin klubiedut (alennuksia tanssikengistä ja tanssikurssit.fi tapahtumista)
-Winter Dance -Festival alehinnat: www.winterdancefestival.fi
-Tanssikoulu Wision tuotteista -15%
-Rauhalahden keskiviikkotanssien tanssilipusta -2€
-Tanssikoulu Matleenan tunneista -10%

Kausikortti (ke ja su) sisältää kaikki Kuopion keskiviikon ja sunnuntain seuratanssitunnit sekä lisäksi kanta-asiakasedut kuluvalla kaudella (syksy 2019)!

Kausikortti (WCS) sisältää kaikki wcs -tunnit + kanta-asiakasedut kuluvalla kaudella (syksy 2019)