Tanssinopetus west coast swing

Kuopiossa tanssitaan Westiä maanantaisin klo 19.00-21.15 Tanssipaikkana Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio. Hinnasto

West Coast Swing

Voit tulla ilman ennakkoilmoitusta tai omaa paria, sillä tunneilla toimii vauhdikas parinvaihto!

Hinnat

Mittee maksaa?

  • 1 jakso: 10€ / 8€
  • 10-kortti: 80€ / 70€
  • 20-kortti: 135€ / 120€
  • Kanta-asiakaskortt (syksy 2021): 20€

1. jakso PERUSTEET maksuton kanta-asiakaskortilla.

Alennetut hinnat koskevat opiskelijoita ja alle 25 -vuotiaita, yhteistyöseurojen jäseniä sekä kanta-asiakkaita.

Kanta-asiakaskortin edut syyskaudella 2021

Alennushinnat Tanssikoulu Wision Kuopion viikkotunneille (syksy 2021):

Winterdancefestival alennushinnat
Rauhalahden keskiviikkotanssien tanssilipusta -2€
Tanssikoulu Matleenan tunneista -10%
Tanssipuodin klubiedut mm. -10 % alennus tanssikengistä, -vaatteista ja -tarvikkeista sekä alennuksia tapahtumista (kts. tanssipuoti.fi ja tanssikurssit.fi)

Yhteistyöseurat

Koillis-Savon Tanssijat ry, Tanssiseura PokaTa, Liperin Lavatanssijat LiLat Ry, Casamba Ry, Tanssikerho Täysikuu, Dacing Foxes ry, Tanssiseura Viäntymättömät, Kestävät Ry

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Smartum liikunta- tai kulttuuriseteli, Tyky -seteli ja Tyky -online, ePassi (sporttipassi), Eazybreak sekä Edenred (Ticket Duo).

VOIT HALUTESSASI MAKSAA TUNNIT MYÖS ETUKÄTEEN TILILLE: Säästöpankki: FI08 4600 0010 8554 56, tulosta kuitti mukaan tunnille tullessasi!

Hinnat sisältävät: arvonlisäveroa tunnin sisällöstä riippuen 10 % tai 24 %, Teosto ja Gramex maksut, opetuspalkkion sekä tilavuokran.

Westiä maanantaisin Kylpylähotelli Rauhalahdessa

Mitä tunneilla tehdään?

West coast swing -tunneilla lähdetään liikkeelle vihreästä perusteet -tasosta eli sinulla ei tarvitse olla ennakkotaitoja kyseisestä lajista. Mukaan voit tulla missä vaiheessa kautta vain. Perusteet/keskitasolla kerrataan perusteita nopeasti, tarkennetaan vienti-seuraamista ja opetellaan lisää peruskuvioita. Tällä tasolla oletuksena on, että opetettavasta lajista on jo hieman perusteita pohjalla. Waativa -tunneille osallistujilta edellytetään pitkää ja aktiivista tanssiharrastusta west coast swingin parissa. Olet tavoitteellinen harjoittelija ja kierrät lajin tapahtumissa niin Suomessa kuin maailmallakin. Tunneille pääsy edellyttää WSCD -pisteitä tai tasotsekkausta (kysy opettajilta).