Tanssinopetus tilauksesta

Tilaustunti voi olla yksityistunti 1-2 henkilölle tai suuremmalle ryhmälle. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhdessä aika yksityiseen opetukseen!

Yksityistunnit ja häätanssitunnit

Yksityistunnit ovat joustava, yksilöllinen ja nopea tapa oppia tanssimaan. Yksityistunneille voit tulla yksin tai parin kanssa. Opetus sopii kaikentasoisille tanssijoille ja opetus etenee aina asiakkaan toiveiden ja oppimistahdin mukaan.

Yksityistunnit ovat oiva tapa hioa häävalssi kuntoon tai tehdä hääparin toiveiden mukainen ikimuistoinen häätanssi! Oma lempikappaleenne tai häiden teemaan sopiva kappale voi olla häätanssin lähtökohtana. Jos toiveissa on koreografoitu häätanssi, sen oppimiseen kannattaa varata kolmesta viiteen yksityistuntia.

Yksityistunti: 90€ / h

Koreografioitu häätanssi: 100€ / h + mahdollinen tilavuokra ja matkat

Soita ja kysy lisää: 044 381 3679

Peruutusehdot:
Ajanvaraus on sitova ja asiakas on velvollinen noudattamaan varaus- ja peruutusehtoja ajan varatessaan. Varausten siirrot, muutokset ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua. Tämän jälkeen siirretyistä tai peruutetuista ajoista perimme 50% varatun palvelun hinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista perimme 100% palvelun hinnan.

Tilaustunti ryhmälle tai yritykselle

Tulemme tanssittamaan ja liikuttamaan myös isompaa ryhmää toiveidenne mukaan! Tanssitunti voi olla soolotanssitunti tai paritanssitunti.

Tanssitunti on oivallinen ohjelmanumero esimerkiksi synttärijuhliin tai firman pikkujouluihin. Tällöin tarkoituksena on saada ihmiset liikkeelle helpoilla ja hauskoilla tansseilla.

Tanssitunti sopii myös esimerkiksi työhyvinvointipäivän liikunnalliseksi osaksi. Voit myös kerätä oman ryhmän tavoitteellisempaan ja jatkuvaan treenaamiseen.

Kysy tarjous!